Test de viteză cu un Porsche 911 Carrera în România - VIDEO

Porsche 911 este maşina sport cel mai bine vândută ...

Test de viteză cu un Porsche 911 Carrera în România - VIDEO Test de viteză cu un Porsche 911 Carrera în România - VIDEO

 


Porsche 911 este maşina sport cel mai bine vândută din lume. Cel mai probabil asta se datorează stilului unic care a rămas neschimbat timp de zeci de ani. Site-ul românesc Throttlechannel.com a făcut recent un test de viteză pe modelul Porsche 911 Carrera 4S Coupe, iar rezultatele cresc adrenalina oricărui iubitor al motoarelor: ajunge de la 0 la 100 de km/oră în doar 3.8 secunde. 

Principalele modificări pe care le aducea acest model în 2015, când a benefiat de facelift, erau farurile şi blocurile optice spate, finuţ redesenate, alături de fantele de admisie a aerului, active, care se închid şi se deschid după cum situaţia le cere, dar şi de un nou motor, deci de o abordare a fenomenului de ventilaţie uşor diferită. 

GALERIE FOTO

În acea perioadă Porsche 911 renunţa la boxerul cu şase cilindri, aspirat, de 3,4 litri în schimbul unui motor cu aceeaşi arhitectură (H6) însă cu o cilindree de 3,0 litri şi două turbocompresoare. În cazul echipărilor Carrera şi Carrera S, acestea aduceau un plus de 20 de cai-putere - 370 CP, respectiv 420 CP - şi un cuplu motor cu 60 de unităţi mai mare - adică 450 Nm pentru Carrera şi 500 Nm pentru Carrera S. 

Lăsând la o parte specificaţiile tehnice, cel mai bine ar fi să dam play la clipul de mai jos pentru a vedea de ce este în stare Porsche 911 Carrera 4S Coupe. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.