Test EVO: Mercedes AMG GT S vs Porsche 911 Turbo. VIDEO

Cele mai puternice maşini din gama Mercedes-Benz şi Porsche se înfruntă pe circuit, într-un video marca EVO plin de adrenalină. Verdictul e... dar mai bine vă lăsăm să vedeţi filmuleţul.

Test EVO: Mercedes AMG GT S vs Porsche 911 Turbo. VIDEO Test EVO: Mercedes AMG GT S vs Porsche 911 Turbo. VIDEO

În colţul din dreapta: Mercedes AMG GT S, 510 CP, 650 Nm, 3.8 secunde pentru 0-100 km/h, viteză maximă 310 km/h, galben de-ţi ia ochii. În colţul din stânga: Porsche 911 Turbo, 520 CP, 660 Nm, 3.2 secunde pentru 0-100 km/h, viteză maximă 318 km/h. Două bestii feroce, dintre care ProMotor a testat doar una pe circuit până acum (dar n-au intrat zilele în sac să prindem şi AMG GT S-ul de coadă).

Verdictul în testul de azi îl dau cei de la EVO. Promitem că revenim şi cu un test românesc cu cele două magnifice maşinării. De urmărit şi articolul original al celor de la EVO.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.