Test pentru britanicii de rând: cât costă Dacia Duster? VIDEO

Dacia Marea Britanie le-a cerut celor de la Auto Express să meargă cu un Duster în faţa unui mall ca să afle părerea oamenilor obişnuiţi despre preţul SUV-ului produs şi la Mioveni. Răspunsurile s-ar putea să te surprindă un pic.

Test pentru britanicii de rând: cât costă Dacia Duster? VIDEO Test pentru britanicii de rând: cât costă Dacia Duster? VIDEO

Dacia Duster este unul dintre cele mai ieftine modele cu tracţiune 4x4 de pe piaţa britanică. Dar oare ce cred oamenii obişnuiţi, care nu stau cu nasul în ştiri auto toată ziua, despre valoarea SUV-ului construit şi la Mioveni?

Cei de la Auto Express au mers cu un Duster de top în faţa unui mall pentru a-i întreba pe britanici care cred ei că este preţul. La sfârşit au făcut media, iar valoarea a fost mult mai mare decât preţul real al maşinii. Mai exact, Dusterul prezentat costa 16.290 de lire sterline, iar media preţurilor ghicite de public a fost de 24.444,90 lire sterline.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.