Test Renault Laguna 3

Cu ocazia lansării de la Salonul Auto de la Frankfurt, Carlons Ghosn a făcut referire la calitatea foarte buna a noului model afirmând că se poate uita cartela de pornire în mașina de spălat și mașina tot va mai porni. Așa să fie oare?

Dorința Renault de a intra în segmentul premium, acolo unde să obțină și rezultate notabile a fost privită cu scepticism de foarte multă lume, însă șeful Carlos Ghosn rămâne încrezăor. Atât de încrezător încât în toamnă a declarat că Renault Laguna este atât de bine construita încât chiar și dacă ți-ai uita cartela de pornire în pantalonii trimiși la mașina de spălat, dupa operațiunea de curățire, aceasta încă ar mai merge.

O declarație care la momentul respectiv nu a atras atenția. Dar iată ca britanicii de la CAR au hotărât să pună testul în aplicare. Rezultatul îl puteți vedea urmârind clipul video.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.