Testată la -40 de grade, merge fără probleme (galerie foto)

Nemţii au intrat în priză bine de tot

Testată la -40 de grade, merge fără probleme (galerie foto) Testată la -40 de grade, merge fără probleme (galerie foto)

Din parteneriatul Daimler – BYD (China) a ieşti o versiune actualizată a maşinii Denza 400. Producătorii au crescut indicativul cu 100 de unităţi şi au ajuns la Denza 500. Sunt cifrele care semnifică şi autonomia modelului nou, la fel cum 400 semnifica înainte rezerva de kilometri a primei maşini electrice scoasă de Daimler şi BYD.

Cele două companii afiliate nu au dat alte detalii tehnice, însă au spus că maşina contribuie la dezvoltarea mobilităţii electrice în China … nici politicienii noştri nu at fi putut să declare ceva mai sec. Oricum, venind de la Daimler, trebuie să fie de bine.

Maşina a fost testată şi la temperaturi foarte mici. La -40 de grade Celsius, Denza 500 merge la fel de bine. Înăuntru, nemţii şi chinezii s-au înţeles să pună dotări anii noştri, dintre care recapitulăm clima, conexiunea la telefon, naviagaţia şi finisajele scumpe cum ar fi pielea.

Maşina se vinde numai în China, acolo unde Merceds şi BYD şi-au calculat bine volumele de vânzări şi nu riscă o reacţie negativă din partea cererii.

Denza 500 Mercedes - BYD (galerie foto)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.