Teste Euro NCAP pentru noul Citroen C4

Noul Citroen C4 a obţinut cinci stele Euro NCAP în cadrul testelor de siguranţă. Cu un scor de 97% în ceea ce priveşte sistemele de asistenţă, noul Citroen C4 aduce o garanţie în plus pentru clienţii din ce in ce mai exigenţi.

Teste Euro NCAP pentru noul Citroen C4 Teste Euro NCAP pentru noul Citroen C4

Noul Citroen C4 are un comportament rutier echilibrat, la care îşi aduc contribuţia sistemele de asistenţă la codus prezente în echiparea standard, cum ar fi sistemul de distribuţie electronică a forţei de frânare, asistenţa la frânarea de urgenţă şi sistemul de control inteligent al tracţiunii, asociat ESP-ului. Pe lângă comportamentul rutier, siguranţa la bord face parte dintre numeroasele atuuri ale noului C4, modelul propunând 6 airbag-uri în echiparea standard (şofer, pasager faţă, laterale şi cortină).


Noul Citroen C4 nu este singurul model care a obţinut cea mai bună notă în ceea ce priveşte sistemele de asistenţă la condus. În plus, noul C4 oferă clienţilor sisteme care asigură şoferului şi pasagerilor un plus de siguranţă:
- sistemul cu ultra-sunete de monitorizare a unghiului mort, unic pe piaţă. Această funcţie inovatoare îl informează pe conducătorul auto de prezenţa unui vehicul în unghiurile moarte printr-un LED portocaliu plasat în coltul oglinzii retrovizoare.
- cruise control - limitator de viteză programabil. Conducătorul auto poate memora până la 5 viteze de referinţa şi le poate utiliza cu uşurinţă când limitarile de viteză se succeda pe parcursul traseului său.
- noul sistem innovator Citroen eTouch. O întreagă gamă de sisteme poate fi regăsită la bordul acestui model cum ar fi apelurile de urgenţă şi asistenţă localizată (în funcţie de ţară), două servicii gratuite şi disponibile 24h/24, 7z/7 cu ajutorul unui card SIM integrat, care asigură o localizare precisă şi o intervenţie rapidă în cazul unui incident sau atunci cand sunteţi victima sau martorul unui accident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.