Teste EuroNCAP - Smart ForTwo

Minuni dintr-o caroserie foarte mică nu se pot face, noua generaţie Smart ForTwo nereuşind să ia cele 5 stele la testele EuroNCAP

Teste EuroNCAP - Smart ForTwo Teste EuroNCAP - Smart ForTwo
Principala problemă a noului model a reprezentat-o lipsa de spaţiu necesar unei deformări controlate, lucru ce a dus la deplasarea unor structuri din bord ce prezintă risc de rănire pentru genunchii si coapsele pasagerilor. La impactul lateral capul manechinului a atins direct rama din cauciuc a geamului, lucru ce s-a tradus ]ntr-o deceleraţie puternică, dar moderată pentru un model ce nu a fost dotat cu airbaguri laterale.

Din lipsa celui de al doilea rând de scaune, protecţia copiilor nu a fost testată, însă chiar dacă exista posiblitatea de montare a unui scaun ISOFIX pe locul pasagerului, EuroNCAP nu a fost mulţumit de modul în care proprietarul era înştiinţat de riscurile unei asemenea acţiuni. În privinţa pietonilor, Smart ForTwo a punctat maxim la nivelul spoilerului faţă, însă restul porţiunilor au fost marcate destul de slab.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.