Testul elanului, aplicat în traficul din Timişoara | VIDEO

Un timişorean a avut nefasta ocazie să aplice testul elanului chiar în traficul din Timişoara...

Testul elanului, aplicat în traficul din Timişoara | VIDEO Testul elanului, aplicat în traficul din Timişoara | VIDEO

 


Un timişorean a avut nefasta ocazie să aplice testul elanului chiar în traficul din Timişoara. Partea proastă este că a apucat să facă testul fără să-şi propună asta, cu două ocazii chiar, iar partea bună este că a ieşit teafăr din ambele încercări. 

Situaţiile sunt asemănătoare. Timişoreanul intenţionează să se strecoare pe lângă maşinile oprite la semafor pe banda doi şi trei, doar că cei de pe banda doi nu se asigură cum trebuie să sunt pe cale să producă accidente.

Iată mesajul publicat pe Trafictube.ro

”Testul elanului... Sau cum poţi face accident din cauza unui nebun!
P.S. Camera depărtează. A fost foarte aproape de mine. Si acum mă minunez cum de nu m-a raşchetat.”

După care mai afirmă: ”Altă zi, aceeaşi situaţie”.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.