The Deliver ne conturează viitorul utilitarelor uşoare 100% electrice. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 21 aug. 2014 Știri auto
The Deliver ne conturează viitorul utilitarelor uşoare 100% electrice. VIDEO

Am văzut cum au evoluat modelele electrice BMW până la recent lansatele i3 şi i8, am aflat că guvernul Marii Britanii va achiziţiona modele electrice pentru propria flotă şi America dă lumii primul său supercar electric – Renovo Coupe. Sau cum am putea rezuma cu trimitere către un material publicat recent de ProMotor, maşinile 100% electrice sunt soluţia obligatorie.

Utilitarele au fost ignorate până acum, dar The Deliver e aici şi vrea să schimbe asta şi în acelaşi timp să contureze un viitor pentru utilitarele electrice. Aşa cum îi sugerează numele, The Deliver se rezumă la mult mai mult decât la un look futurist. Asta pentru că propune să revoluţioneze felul în care vor fi făcute livrările în viitor.

Prototipul cântăreşte 2.200 kg şi poate transporta încărcături de maxim 700 kg, în timp ce oferă o capacitate de depozitare cu 18% mai mare comparat cu utilitarele cu ampatamente de lungime similară existente pe piaţă.

Sistemul de propulsie este format dintr-o baterie Li-NMC (Lithium-Nickel Manganese Cobalt Oxide) care alimentează două motoare electrice amplasate în roţi, dar producătorul nu specifică şi în care roţi şi ce putere dezvoltă motoarele. Acestea sunt exploatate cu ajutorul unei transmisii cu două rapoarte iar autonomia minimă este cotată undeva la 100 km, în timp ce viteza maximă menţionată de fişa tehnică este de 100 km/h.

Pentru clienţii care au nevoie de promptitudine la încărcarea şi descărcarea mărfurilor, Delier oferă soluţii practice: o zonă de depozitare ergonomică, lipsa montanţilor B pentru acces mai uşor şi o uşă specială „walk-in”.

Mai multe informaţii găsiţi în materialul video de mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide