The Fast & The Furious 4

Al patrulea proiect din seria de filme “The Fast & The Furious” va apărea pe ecranele din lumea întreagă în vara anului 2008, declară surse apropiate producţiei de film.

The Fast & The Furious 4 The Fast & The Furious 4

Zvonurile spun că filmul va avea parte de cei ma buni actori care au jucat în seria de filme “The Fast & The Furious” precum: Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson şi Lucas Black. O mare parte din acţiunea filmului se va petrece în Rio de Janeiro, Brazilia.

În acest film vom avea parte de o generaţie mai veche de maşini, cum ar fi o combinaţie de Dodge Charger din 1970 cu contemporanul model Dodge Challenger şi musculosul sud-american Chevrolet Opala. De asemenea, să nu fim surprinşi de rolul lui Vin Diesel conducând un clasic Buick GNX din 1987, demonstrându-şi calităţile de şofer.

Proiectul se află încă în dezvoltare la studiourile Universal, neavând un regizor şi o dată de producţie stabilită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.