The Gumball 3000 2008 - turul supercarurilor

Cea de a zecea ediţie a turneului care se desfăşoară pe ruta San Francisco - Beijing a adunat la start 120 de supercaruri şi zeci de mii de fani. Personalităţi precum David Hasselhoff au deschis evenimentul. Nu a lipsit nici celebrul KITT.

The Gumball 3000 2008 - turul supercarurilor The Gumball 3000 2008 - turul supercarurilor

supercaruri, gumball3000Turneul Gumball 300 a ]nceput pe 8 august la San Francisco şi a adunat zeci de mii de fani ai automobilelor în deschiderea sa. David Hasselhoff a fost prezent alături de vechiul său partener, KITT.

Au fost înscrise în competiţie 120 de supercaruri precum Porche 911 Cabriolet, Lamborghini Gallardo dar şi maşini clasice precum  un WV Bus din anii '60.

maşini super sport, convertible

 

Participanţii vor decola alături de supercarurile lor de pe aeroportul din Las Vegas cu un avion cu destinaţia Koreea de Nord. După 8 zile participanţii vor ajunge la destinaţia finală, Jocurile Olimpice de la Beijing. 

 

 

clasice, masini germaneBrandul american Gumball 3000 a fost creat ca o îmbinare de lifestyle între artă, muzică, automobile şi film. Misiunea companiei conduse de Maximillion Cooper este aceea de a crea în viitor un brand universal de lifestyle. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.