The Heat e un apartament de cinci stele ambulant

Nu ştiu voi, dar eu aş vrea uneori să plec la drum cu casa în spate, aşa ca un melc. Dar n-aş vrea să renunţ chiar la toate bunătăţile aduse de camerele de hotel convenţionale (de exemplu, spaţiu suficient şi o toaletă în care nu simţi că te sufoci), aşa că am tot amânat aventura. Acum, însă, s-ar putea să fac ore suplimentare la serviciu ca să îmi pot cumpăra imensitatea asta pe roţi.

The Heat e un apartament de cinci stele ambulant The Heat e un apartament de cinci stele ambulant

Pasionaţi de rulote, respiraţi adânc, fiindcă urmează nişte poze şi câteva cuvinte despre The Heat. Lăsând la o parte numele (care înseamnă „căldura”, apropo), monstruozitatea asta nu e altceva decât un fel de apartament de lux ambulant.

A fost creat pentru a ţine în puf actorii, cântăreţii şi celelalte vedete ale lumii atunci când sunt plecate în turneu sau sunt pe platoul de filmare.

Citeşte şi: TOP 10 cele mai neobişnuite rulote şi autorulote din istorie

În esenţă, este vorba despre un trailer de autotren la care s-a muncit extrem de mult. Pentru început, lateralele se extind în exterior pentru a face mai mult spaţiu în interior, în vreme ce partea de sus se ridică pentru a crea etajul cu numărul doi. Da, ai citit vine, e un apartament cu etaj. Pe roţi.

Înăuntru, pasagerii (sau turiştii, cum vrei) au parte de o sumedenie de televizoare, mai multe băi, o bucătărie complet utilată şi un sistem de supraveghere video.

Citeşte şi: KiraVan este cea mai tare rulotă din istorie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.