The North Face şi Designworks au prezentat la CES Las Vegas un nou concept de rulotă - GALERIE FOTO

Rulota FUTURELIGHT a fost inspirată de conceptul BMW GINA Light Visionary Model din 2008

The North Face şi Designworks au prezentat la CES Las Vegas un nou concept de rulotă - GALERIE FOTO The North Face şi Designworks au prezentat la CES Las Vegas un nou concept de rulotă - GALERIE FOTO

Designworks (subsidiară a BMW Group), în parteneriat cu The North Face, au prezentat la CES Las Vegas un nou concept de rulotă şi experienţă de realitate virtuală.

Conceptul de rulotă ultrauşoară şi experienţa virtuală au fost concepute de Designworks pentru a prezenta o nouă inovaţie a ţesăturilor de la The North Face, care utilizează tehnologia Nanospinning pentru a crea cel mai avansat material respirabil şi impermeabil din lume.

Rulota FUTURELIGHT a fost inspirată de conceptul BMW GINA Light Visionary Model din 2008.

Asemenea conceptului GINA, rulota FUTURELIGHT este realizată dintr-o carcasă exterioară de ţesătură, care constă dintr-un material flexibil întins peste o cupolă geodezică emblematică pentru a demonstra potenţiala utilizare a ţesături FUTURELIGHT dincolo de îmbrăcăminte.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.