The Stig conduce Mercedes AMG GT S pe circuitul Top Gear.

Cel mai rapid Mercedes din istoria circuitului Top Gear este AMG GT S, iar britanicii au oferit imaginile filmate din interiorul maşinii conduse de Stig în timpul realizării acestui record.

The Stig conduce Mercedes AMG GT S pe circuitul Top Gear. The Stig conduce Mercedes AMG GT S pe circuitul Top Gear.

1 minut, 17 secunde şi 50 de sutimi, acesta este timpul în care a parcurs The Stig circuitul Top Gear la volanul noului Mercedes AMG GT S, timp care îl propulsează pe locul 10 între cele mai rapide maşini conduse de-a lungul timpului pe acest circuit şi îl face să fie cel mai rapid Mercedes condus vreodată la Top Gear.

Este un timp fenomenal, având în vedere că se află la doar 0.7 secunde de Bugatti Veyron Super Sport, aflat pe locul 7, în zona rezervată supercarurilor. Iată filmarea din interior mai jos:

Mai multe despre acest record, pe mercedesblog.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.