Ţi-ai cumpăra o Škoda Superb Convertible dacă ai avea ocazia?

Ţi-ai dori o maşină de familie spaţioasă, frumoasă şi sofisticată. Ai primi, în schimb, o Škoda Superb decapotabilă. Ai spune „nu”?

Ţi-ai cumpăra o Škoda Superb Convertible dacă ai avea ocazia? Ţi-ai cumpăra o Škoda Superb Convertible dacă ai avea ocazia?

Nu, desigur că Škoda nu ar construi aşa ceva nici în ruptul capului - sunt brand serios, de maşini pentru smart buyers. Ultima dată când am văzut o Škoda fără acoperiş a fost acum patru ani în urmă, iar exemplarul acela era un concept dedicat fanilor Fabia RS2000. Cât despre cea mai recentă Škoda decapotabilă produsă în serie, va trebui să te întorci cu mai bine de jumătate de secol în urmă. 

Însă tocmai faptul că nu vom vedea prea curând o Škoda decapotabilă ne face să uităm atent la randarea lui theophiluschin şi să ne întrebăm „oare s-ar găsi clienţi pentru un Superb Convertible?” Ai dispune de o decapotabilă spaţioasă, cu motor diesel eficient şi cu pachet tehnologic bogat. Am menţionat de frumuseţe? Probabil că deja ai remarcat-o. Decapotabilele de clasă medie fac parte dintr-un grup restrâns, aşa că Superb Convertible nu ar intra pe un teren atât de disputat.

Rămâne întrebarea: ţi-ai cumpăra o Škoda Superb Convertible dacă ai avea ocazia?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.