Tiff Needell, în elementul său: pe circuit, cu maşini clasice (recondiţionate de Oldtimer România)

E plăcut să ştii că România nu înseamnă doar Dacia, pentru cei din afara ţării. Oldtimer, spre exemplu, merită toată atenţia.

Tiff Needell, în elementul său: pe circuit, cu maşini clasice (recondiţionate de Oldtimer România) Tiff Needell, în elementul său: pe circuit, cu maşini clasice (recondiţionate de Oldtimer România)

După cum probabil ştii de multă vreme, Tiff Needell a ajuns cu Fifth Gear în România anul acesta, bucurându-se de câteva sesiuni de off-road extrem cu GHE-O şi alergând pe o probă de VTM cu o Dacia de competiţie. Apoi am mai aflat şi noi câte ceva într-un interviu-fulger.

Iar acum ne dezvăluie încă un detaliul al incursiunii Fifth Gear pe meleagurile autohtone: plimbări pe circuit cu modele clasice restaurate de băieţii de la Oldtimer Studio. Cătălin şi Ovidiu - fondatorii Oldtimer - au abordat cu inspiraţie (şi multă muncă) o nişă care avea toate şansele să prindă în această parte a Europei: recondiţionarea de maşini clasice.

Iscusinţa mecanicilor şi mâna de lucru ieftină (comparativ cu alte pieţe europene) au transformat ideea lor într-o afacere profitabilă - şi foarte-foarte frumoasă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.