Tiguan în România

Porsche România, importatorul general al mărcii Volkswagen, va lansa în prima parte a anului viitor noul model compact de teren Tiguan.

Tiguan în România Tiguan în România
Porsche România, importatorul general al mărcii Volkswagen, va lansa în prima parte a anului viitor noul model de teren compact Tiguan, la un preţ de 19.195 euro fără TVA, pentru varianta echipată cu motor de 1,4 litri şi 150 de cai putere, a anunţat miercuri compania.

Modelul va fi prezentat în avanpremieră pe piaţa românească la ediţia din acest an a Salonului Internaţional Auto din Bucureşti din luna octombrie, după ce va fi expus în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.