Tipul acesta a vrut să omoare un păianjen. Cu bricheta. Într-o benzinărie [VIDEO]

Nu trebuie să fii inginer ca să-ţi dai seama ce a urmat.

Tipul acesta a vrut să omoare un păianjen. Cu bricheta. Într-o benzinărie [VIDEO] Tipul acesta a vrut să omoare un păianjen. Cu bricheta. Într-o benzinărie [VIDEO]

Există un motiv pentru care în benzinării este interzis să fumezi sau să vorbeşti la telefon: există riscul ca oricare dintre aceste acţiuni să se termine într-o mare pălălaie. Dacă e să faci o listă cu locurile unde trebuie să fii cât se poate de atent cu acţiunile tale, pompa de combustibil ar trebui să se afle pe unul dintre primele trei locuri.

Apoi e tipul ăsta, care a văzut un păianjen pe buşonul de la rezervorul maşinii lui şi s-a gândit să-l trimită în Raiul păianjenilor prin a-l mistui cu bricheta. Din nefericire pentru el, totul s-a întâmplat fix în momentul în care alimenta maşina cu combustibil. 

Din fericire pentru el, totul s-a oprit la timp - angajaţii benzinăriei au oprit forţat alimentarea pompei, iar Terminatorul de păianjeni a avut inspiraţia să-şi mute maşina şi să stingă focul cu un extinctor din dotarea staţiei de alimentare. 

Îţi vine să crezi că ai citit aşa ceva? Nici mie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.