Tipul acesta deţine una dintre cele două BMW 700 RS existente. Şi nici măcar nu se laudă cu asta

Când vine vorba de colecţionat maşini, americanul din clipul acesta se poate lăuda cu una dintre cele mai mari colecţii de BMW-uri clasice din lume. În schimb, preferă să rămână anonim. Poate şi pentru că la 17 ani dormea pe străzi, iar azi trăieşte o poveste americană.

Tipul acesta deţine una dintre cele două BMW 700 RS existente. Şi nici măcar nu se laudă cu asta Tipul acesta deţine una dintre cele două BMW 700 RS existente. Şi nici măcar nu se laudă cu asta

Iată încă o poveste din seria BMW Stories, în care facem cunoştinţă cu proprietari de BMW şi cu bijuteriile lor. În cazul acesta, „facem cunoştinţă” nu trebuie luat literalmente, căci proprietarul acestor BMW-uri clasice a preferat să rămână anonim, într-un mod foarte ezitant. Pentru că vorbim de un om care era homeless la 17 ani, dormind pe străzi, iar acum are una dintre cele mai frumoase colecţii de BMW din lume.

Colecţia americanului cuprinde nu mai puţin de 45 de modele - fiind una dintre cele mai mari colecţii de BMW-uri clasice din lume - printre care şi unul dintre cele două 700 RS-uri manufacturate vreodată. Construit pentru a participa la competiţiile de viteză în coastă, 700 RS este versiunea extremă a lui 700.

Motorul boxer în doi cilindri, de 700 cmc, ajutat de două carburatoare Dell'Orto, producea circa 70 de cai-putere, la 8.000 rpm. Şasiul space-frame şi caroseria din aluminiu ajutau, desigur, la completarea caracterului sportiv.

Tu pe ce ai pus ochii în garajul tipului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.