Tipul ăsta a zis că e o idee bună să tragă la ţintă dintr-un Ferrari care face cerculeţe [VIDEO]

Pentru că de ce nu ar face asta, corect? Doar are peste 40 de ani experienţă în trasul la ţintă în mişcare.

Tipul ăsta a zis că e o idee bună să tragă la ţintă dintr-un Ferrari care face cerculeţe [VIDEO] Tipul ăsta a zis că e o idee bună să tragă la ţintă dintr-un Ferrari care face cerculeţe [VIDEO]

Înainte să dai Play la videoclipul de mai jos, gândeşte-te că vânătorii de ieri şi de azi foloseau şi încă folosesc cai pentru a-şi căuta victimele. Aşa că de ce nu ar folosi un ţintaş o maşină ca să se antreneze? Mai exact, un Ferrari 599 SA Aperta, care a fost construit în doar 80 de exemplare. Şi are un cal pe capotă, deci combinaţia e cât se poate de bună. Sau nu?

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.