Ţiriac Leasing participă la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2019, aducând vizitatorilor promoţii speciale - 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar

Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii se află anul acesta la cea de-a douăzeci şi şasea ediţie, pe care îşi propune să o marcheze printr-un concept inovativ.

Ţiriac Leasing participă la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2019, aducând vizitatorilor promoţii speciale - 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar Ţiriac Leasing participă la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2019, aducând vizitatorilor promoţii speciale - 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar

În perioada 10 - 20 octombrie 2019, Ţiriac Leasing oferă promoţii speciale pentru vizitatorii Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2019: 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar la încheierea contractelor de leasing financiar.

Oferta promoţională ce include 4 plinuri de combustibil gratuite, în limita a 250 EUR cu TVA inclus, poate fi accesată la aplicarea dosarelor de leasing pentru orice marca de autovehicul şi se cumulează cu restul promoţiilor în curs. Condiţia este că dosarul să între în analiză până la dată de 20 noiembrie şi să fie încheiat în baza unei oferte primite în cadrul Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2019.

De asemenea, în cadrul evenimentului auto, Ţiriac Leasing aduce oferte speciale pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar.

La încheierea contractelor de leasing financiar pentru modelele Hyundai, clienţii Ţiriac Leasing obţîn dobânda preferenţială, 3 revizii cadou şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la o perioada de finanţare de minim 36 de luni.

În cazul ofertelor pentru autoturismele Mercedes-Benz, vizitatorii salonului se bucură de dobânda preferenţială şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la accesarea finanţării pe o perioada de minim 36 de luni.

Totodată, contractele de leasing financiar aferente mărcilor Jaguar şi Land Rover beneficiază de 0,99% dobânda şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la finanţările pe un an.

Ofertele prezentate în cadrul salonului se adresează persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate.

Consultanţii de vânzări ai companiei Ţiriac Leasing vor fi prezenţi, pe toată durata derulării evenimentului, pentru consiliere şi informaţii suplimentare, în standul Ţiriac Auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.