Tiwi – spaima puştanilor cu Lamborghini

Liniuţele nocturne ce au ca protagonişti puştani de bani gata, pot fi monitorizate acum de părinţi cu ajutorul lui Tiwi – asta în caz că sunt preocupaţi de soarta odraslelor dornice să-şi arate abilităţile de şoferi profesionişti.

Tiwi este un computer de bord care se montează în maşină şi comunică prin telefon, SMS sau e-mail informaţii despre locul în care se află vehiculul, precum şi manevrele executate de către şofer. În plus, se pot seta multiple perimetre restrictive care odată depăşite sau încălcate limitările (spre exemplu, depăşirea a 100 Km/h pe o anumită zonă) vor determina declanşarea sistemului de alertare automat.

mai multe pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.