Toate autovehiculele de pasageri ale Grupului PSA sunt certificate în conformitate cu noile teste de laborator WLTP

Toate autoturismele Peugeot, Citroën, DS, Opel şi Vauxhall sunt certificate conform noii proceduri de testare WLTP

Toate autovehiculele de pasageri ale Grupului PSA sunt certificate în conformitate cu noile teste de laborator WLTP Toate autovehiculele de pasageri ale Grupului PSA sunt certificate în conformitate cu noile teste de laborator WLTP

Toate autoturismele Peugeot, Citroën, DS, Opel şi Vauxhall sunt certificate conform noii proceduri de testare WLTP (Worldwide harmonized Light Vehicles Test Procedure), care reflectă într-un mod mai realist consumul de carburant, informează un comunicat al constructorului francez.

"Alegerile noastre tehnologice pentru tratarea emisiilor poluante, cum ar fi SCR ("Reducerea Catalitică Selectivă") pentru toate motoarele diesel şi, mai recent, GPF ("Gasoline Particulate Filter") pentru motoarele pe benzină cu injecţie directă ne permit să oferim clienţilor noştri vehicule compatibile şi ecologice. Acest lucru ne va permite să ne menţinem poziţia de lideri în ceea ce priveşte reducerea emisiilor", a declarat Gilles Le Borgne, Vicepreşedinte Executiv pentru Calitate şi Inginerie în cadrul Grupului PSA.

WLTP este un test mai riguros şi de o durată mai mare, dezvoltat pentru a reflecta mai bine consumul real şi emisiile de noxe, faţă de reglementările anterioare NEDC.

Următorul pas va fi viitorul standard Euro 6.d-Temp, care se va aplica începând cu luna septembrie 2019. Acesta va ţine seama, de asemenea, de emisiile poluante (NOx, CO şi alte particule) măsurate în condiţii de trafic real pe drumuri publice - aşa numitele Real Drivind Emissions (RDE).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.