Toate reclamele auto de la Super Bowl 2015, adunate laolaltă. VIDEO

Ediţia din 2015 a meciului de fotbal american Super Bowl a fost aleasă ca scenă de prezentare pentru câteva dintre cele mai scumpe reclame din istorie. Printre ele s-au numărat, bineînţeles, şi câteva spoturi pentru maşini. Le-am adunat pe toate aici, ca să-ţi fie mai uşor să le urmăreşti.

Toate reclamele auto de la Super Bowl 2015, adunate laolaltă. VIDEO Toate reclamele auto de la Super Bowl 2015, adunate laolaltă. VIDEO

Super Bowl 2015 s-a terminat, iar victoria a mers către echipa New England Patriots. Dar aici în România nu există chiar aşa de mulţi fani ai fotbalului american, aşa că o să ne oprim aici cu descrierile despre joc în sine. În schimb, o să vorbim despre reclamele difuzate în timpul meciului. Mai exact, despre reclamele la maşini.

Şi, la fel ca în fiecare an, avem de-a face cu nişte spoturi foarte scumpe, preţul pentru 30 de secunde de emisie fiind de 4,5 milioane de dolari. Aşadar, pentru atâţia bani, ar trebui să vedem nişte reclame foarte (foaaaaarte) bune.

Jeep Renegade

Cel mai mic model Jeep al momentului - Renegade - a avut o reclamă de un minut şi 30 de secunde, deci difuzarea ei a costat 13,5 milioane de dolari americani. E un spot care pune accentul pe emoţie şi care ne aduce aminte să avem grijă de Pământ - cu puţin ajutor din partea celui mai mic SUV Jeep. Probabil au uitat de Wrangler şi Grand Cherokee SRT..

Kia Sorento

Am scris deja despre reclama la noul Sorento, dar o să o spunem din nou: Pierce Brosnan (care e cunoscut pentru rolul său de James Bond) e trimis într-o misiune extrem de simplă şi banală.

Dodge

Un clip interesant, care sărbătoreşte aniversarea de 100 de ani a mărcii americane cu declaraţii ale unor oameni de 100 de ani.

Lexus RC

Lexus încearcă din răsputeri să îi facă pe clienţii potenţiali să uite de BMW Seria 4 şi să meargă la dealeri ca să comande noul RC. Ce zici: reuşesc?

Toyota Camry

O berlină Toyota care provoacă limitele? E greu de crezut, dar totuşi au mers pe această idee.

BMW i3

Şi despre acest clip am mai scris, dar trebuia inclus în acestă listă, nu?

Nissan

O altă reclamă care apelează la latura emoţională şi care, credem noi, reuşeşte.

Fiat 500X

Cum faci un Fiat 500 să fie mai mare şi mai dur? Bagi o pastilă albastră în rezervor.

Mercedes-AMG GT

Am lăsat pentru final broasca ţestoasă care reuşeşte să câştige cursa împotriva iepurelui (evident, cu puţin ajutor de la un Mercedes-AMG GT).

Tu ce zici: care reclamă ţi-a plăcut cel mai mult?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.