Tobele de eşapament spun totul despre noua fiară germană.

Dacă nemţii nu au ieşit la derută cu maşina pe circuit ...


Tobele de eşapament spun totul despre noua fiară germană. 
Tobele de eşapament spun totul despre noua fiară germană.

SUV-urile mici au de tras ca să ne convingă. Q5, X3 sau Tiguan au de arătat ca sunt la fel de potente – la scara lor – precum magăoaiele din care se trag (X5/X6, Touareg sau Q7). Celelalte Q-uri şi X-uri – şi mai mici – alea deja nu mai contează, sunt nişte maşini mici şi cocoţate, frustrate probabil că nu sunt şi ele nişte SUV-uri măcar compacte.

Tiguan are deja un nume şi un loc în piaţă. Acum vrea să fie şi mai puternic. A fost pozat în goană cu extraforţă pe circuitul de al Nurburgring. Dacă nemţii nu au ieşit la derută cu maşina pe circuit, atunci vorbim de un Tiguan R, cu cel puţin 300 de cai dintr-un motor turbo, de 2 litri. Cum e şi pe Golf R, scriu cei de la autoblog.

TIGUAN R (FOTO)

Tiguan e la a doua generaţie, iar cel mai puternic motor stoc e un diesel de 190 de cai putere. Pe Volkswagen R avem şansa să-l vedem cât mai repede, la Salonul de la Detroit (ianuarie) sau cel mai târziu în martie, la Geneva. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.