Tom Cruise şi noul BMW Seria 6 în "Misiune Imposibilă 4"

Zvonurile spun că noua generaţie BMW Seria 6 îşi va face apariţia în noul film Misiune Imposibilă 4: The Ghost Protocol.

Tom Cruise şi noul BMW Seria 6 în "Misiune Imposibilă 4" Tom Cruise şi noul BMW Seria 6 în "Misiune Imposibilă 4"

Cel mai nou model BMW Seria 6 va fi condus de Tom Cruise în cel de-al patrulea film din seria Misiune Imposibilă, ce va fi lansat în 2011. Scenele, turnate în Marea Britanie şi Dubai, vor include urmăriri pe şosele cu noul Seria 6, alături de alte modele ce aparţin constructorului bavarez.

Pentru a-l pune în temă cu viitoarea generaţie, Tom Cruise a fost invitat la centrul BMW din Munchen, unde i s-a oferit un preview al lui Seria 6 Convertible.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.