Top 10 cele mai fiabile SUV-uri disponibile în 2018. Tocmai la timp pentru a începe să ne planificăm vacanţa de vară

Prin studierea datelor primite ...

Top 10 cele mai fiabile SUV-uri disponibile în 2018. Tocmai la timp pentru a începe să ne planificăm vacanţa de vară Top 10 cele mai fiabile SUV-uri disponibile în 2018. Tocmai la timp pentru a începe să ne planificăm vacanţa de vară

Prin studierea datelor primite de dealeri, publicaţia britanică Autoexpress a întocmit o listă cu 10 cele mai vândute maşini de familie până în luna aprilie a acestui an - tocmai la timp pentru a începe să ne planificăm vacanţa de vară. 

În ultimii ani cererea de maşini de familie are o creştere considerabilă. Sunt maşini încăpătoare, sigure, au costuri mici la întreţinere şi consum, plus reputaţie de fiabilitate. Iată ce ne recomandă britancii să cumpărăm în 2018.

1. Audi Q5

2. BMW X3

3. Jaguar F-Pace

4. Land Rover Discovery Sport

5. Skoda Kodiaq

6.  Mercedes-Benz GLC

7. Alfa Romeo Stelvio

8. Volvo XC60

9. Kia Sorento 

10. Nissan X-Trail

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.