Top 10 cele mai rapide maşini din lume - FOTO

Există mai multe modalităţi de a stabili excelenţa unei maşini, dar viteza ...

Top 10 cele mai rapide maşini din lume - FOTO Top 10 cele mai rapide maşini din lume - FOTO

 


Dacă tot am scris despre Topul celor mai urâte maşini din toate timpurileTop 5 maşini ce oferă cea mai bună protecţie pentru pietoni şi Top 10 cele mai bune interioare ale maşinilo am decis să mai facem un top, dar de data aceasta cu cele mai rapide maşini din lume. Există mai multe modalităţi de a stabili excelenţa unei maşini, dar viteza maximă pe care o poate atinge este o calitate pe care, să recunoaştem, toată lumea o apreciază.

Site-ul Digitaltrends.com ne oferă o listă cu 10 maşini care, prin vitezele fabuloase pe care le ating, îşi merită numele de supercar-uri. 

GALERIE FOTO


1. Hennessey Venom GT - 435 de km/oră

2. Bugatti Chiron - 420 de km/oră

3. Bugatti Veyron Super Spor - 431 de km/oră

4. SSC Ultimate Aero - 412 km/oră

5. Koenigsegg CCR - 389 km/oră

6. McLaren F1 - 387 km/oră

7. Aston Martin One-77 - 354 km/oră

8. Jaguar XJ220 - 350 km/oră

9. McLaren P1 - 350 km/oră

10. Ferrari LaFerrari - 350 km/oră

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.