Top 10 cele mai tari maşini copiate de chinezi

Imaginaţia chinezilor în materie de produse contrafăcute nu cunoaşte nici o limită. Vezi aici cele mai tari copii chinezeşti, realizate după modelele mărcilor cunoscute.

Top 10 cele mai tari maşini copiate de chinezi Top 10 cele mai tari maşini copiate de chinezi

Se pare că nu mai există obiect care să nu poată fi imitat de chinezi. Industria lor "copiatoare" nu se mai bazează doar pe îmbrăcăminte şi electronice, acum au trecut şi la producţia de maşini. În plus, mărcile de automobile chinezeşti au început să pătrundă încet şi pe continentul european.

Mai mult, chiar dacă unele modele seamănă aproape ca două picături de apă cu cele originale, producătorii chinezi susţin cu înverşunare că nu este vorba de nici o formă de plagiat. Vă prezentăm mai jos un top 10 al modelelor chinezeşti copiate după cele mai cunoscute mărci europene şi internaţionale.

10. BYD F0 (Toyota Aygo)

09. JAC 43R (Ford F 150)

08. Lifan 320 (Mini Cooper)

 

07. Great Wall Peri (Fiat Panda)

06. Shuanghuan CEO ( Opel Antara, Toyota Land Cruiser, BMW X5)

05. Qingdao SOAR Automotive Group Classic Car (Rolls Royce Phantom V)

04. Yema F16 (Audi A4)

03. Yema T Series( VW Touareg)

02. BYD T60 (Porsche Cayenne)

01. Geely GE (Rolls Royce Phantom)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.