Top 10 Gay Car 2010

Iată aici un Top 10 în care ne sunt prezentate modelele auto preferate de femeile şi bărbaţii care au “înclinaţii” non-heterosexuale.

Top 10 Gay Car 2010 Top 10 Gay Car 2010

În Top 10 Gay Car 2010 observăm că cele mai multe modele preferate de homosexuali şi lesbiene sunt cele din grupul VAG, în special cu sigla VW. Dar niciunul dintre acestea nu urcă pe prima poziţe, locul 1 fiind ocupat de un model suedez, care, datorită alurii sale nonconformiste, devine preferatul non-heterosexualilor. Nu vă spunem ce model e şi vă lăsăm să urmăriţi Top-ul cu imagini din galeria foto.

VEZI AICI TOP 10 GAY CAR 2010!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.