Top 10 hothatchuri, conform britanicilor de la AutoExpress

Hothatchurile sunt acel gen de maşină mică în stare să-ţi ofere doze nesperate de adrenalină la un preţ accesibil. Unele dintre ele sunt mai accesibile decât altele, în timp ce nivelul de distracţie la volan diferă de la o generaţie la alta. Iată un top 10 pregătit de cei de la AutoExpress

Top 10 hothatchuri, conform britanicilor de la AutoExpress Top 10 hothatchuri, conform britanicilor de la AutoExpress

Multe dintre hothatchurile de mai jos au fost testate şi de noi (aveţi link către testele noastre pe numele lor), însă cei de la AutoExpress au hotărât să facă şi un top 10, în care câştigătorul este surprinzător, având în vedere mai ales faptul că în anii trecuţi maşinile celor de la Renault erau cele care dominau clasamentele. Generaţiile s-au schimbat însă, iar acum avem alţi lideri, după cum vă explică chiar ei în videoclipul de mai jos.

Puteţi vedea şi impresiile noastre în unele dintre linkurile de mai jos, unele la versiuni doar puţin mai „cuminţi”, ajunse în România. Am fi vrut să le testăm pe toate, însă importatorii români lasă prea des la o parte versiunile hot din parcurile de presă, iar unii n-au considerat că ar fi cazul să ajungă şi la ProMotor. Altele urmează a fi testate şi de noi, deci staţi aproape :)

Topul britanicilor, pe scurt, arată aşa:

1. SEAT Leon SC Cupra (noi am testat ST Cupra)
2. Ford Fiesta ST
3. Volkswagen Golf GTI
4. Suzuki Swift Sport
5. BMW M135i
6. Renault Megane RS 275
7. Skoda Octavia RS
8. MINI Cooper S
9. Peugeot 208 GTi
10. Kia Pro_cee’d GT

Comentarii?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.