TOP 10 jocuri cu maşini pentru smartphone în 2013

Autor: Oraan Mărculescu 19 dec. 2013 Știri auto

Deoarece smartphone-urile moderne au procesoare şi plăci grafice mai puternice decât PC-urile de acum 10 ani, şi jocurile cu maşini sunt din ce în ce mai complexe. Iată în continuare zece dintre cele mai interesante astfel de jocuri:

Locul 10: Reckless Getaway

Să jefuieşti o bancă nu e aşa de complicat precum încercarea de a scăpa de poliţia care te urmăreşte prin trafic. E un joc simplu, dar care îţi permite să te ciocneşti de ceilalţi şi să distrugi totul în cale, câştigând în acelaşi timp puncte.

Locul 9: Crazy Taxi

Joc bazat pe principiul ”timpul costă bani” şi care presupune o cursă nebună în diverse situaţii din trafic, banii fiind câştigaţi atât prin găsirea de scurtături, cât şi prin acumularea de bonusuri.

Locul 8: Beach Buggy Blitz

Cu o grafică simpatică şi maşini comice, acest joc de tip arcade racer te poartă prin teritorii ciudate, de la vulcani în erupţie până la zăpezi sau junglă, cu efecte interesante pentru ecranele de smartphone-uri.

Locul 7: Grand Prix Story

Deşi grafica e învechită (însă comică tocmai prin acest fapt), ideea jocului se bazează mai mult pe strategie, deoarece jucătorul este şeful unei echipe de curse, trebuind să fie atent la multe lucruri.

Locul 6: Drag Racing

Pur şi simplu liniuţe cu maşini cât mai puternice, în funcţie de rezultate şi de punctele acumulate jucătorul evoluând la maşini de peste 1.000 CP.

Locul 5: Offroad Legends

Pentru cei care apreciază maşinile offroad bombastice şi monster-truck-urile, pe trasee cu dificultate care frizează limitele fizicii, totul ambalat într-o grafică reuşită.

Locul 4: Sport Car Challenge

E un joc de maşini pentru smartphone-uri dezvoltat special pentru grupul VW, maşinile fiind doar VW, Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini, iar gradul de realism foarte bun.

Locul 3: Colin McRae Rally

Cei care au tocit butoanele tastaturii cu acest joc pe PC vor iubi versiunea modernă pentru smartphone, care are comenzi facile şi un grad suficient de mare de dificultate.

Locul 2: Carmageddon

Un joc pentru cei care vor să se defuleze: se câştigă puncte dacă loveşti pietonii şi animalele care apar în joc, precum şi dacă reuşeşti să le distrugi maşinile adversarilor la fel de nebuni ca tine în moduri cât mai spectaculoase.

Locul 1: Real Racing

Un joc pretenţios, care necesită performanţe serioase din partea smartphone-ului (minim 1,2 GB memorie liberă) deoarece oferă o grafică de înalt nivel şi o varietate mare de modele, cu multe detalii.

Voi ce spuneţi:

CARE E JOCUL CU MAŞINI PENTRU SMARTPHONE PE CARE ÎL PREFERAŢI?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide