TOP 10 maşini bune pentru... sex, la britanici

Site-ul britanic Autoquake se ocupă de maşinile second hand. Dar a realizat recent şi un sondaj, cu privire la maşinile cele mai potrivite pentru... sex. Iată ce maşini preferă britanicii în locul patului conjugal!

TOP 10 maşini bune pentru... sex, la britanici TOP 10 maşini bune pentru... sex, la britanici

VEZI CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE MAŞINI PENTRU SEX LA BRITANICI!

Conform unui sondaj realizat de cei de la Autoquake pe final de an 2010, circa 54% dintre britanicii intervievaţi au recunoscut că au făcut sex în maşină, cel puţin o dată în viaţă. Dintre aceştia, un sfert consideră că au avut parte de o experienţă fantastică (băbaţii care afirmă acest lucru fiind de două ori mai mulţi decât femeile).

O altă surpriză o reprezintă reticenţa mult mai scăzută a celor în vârstă - aproximativ 39% dintre cei peste 55 de ani care au făcut sex în maşină consideră că au avut parte de experienţe "fantastice", faţă de tinerii între 18 şi 24 de ani, unde cei satisfăcuţi reprezintă doar un procent de 13%.

Ca o concluzie a acestui mic studiu (realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane), cei de la Autoquake au realizat şi un TOP 10 cu maşinile în care sexul are şanse să devină e experienţă reuşită.

VOI CE MAŞINĂ CREDEŢI CĂ E CEA MAI BUNĂ PENTRU O PARTIDĂ DE SEX?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.