Top 10 maşini clasice exotice distruse

Singurul lucru mai scump decât o maşină exotică este o maşină clasică exotică iar atunci când este distrusă într-un accident, pierderile sunt de sute sau chiar milioane de euro. Iată 10 cazuri dintre acestea!

Top 10 maşini clasice exotice distruse Top 10 maşini clasice exotice distruse

În topul următor veţi putea observa că distrugerea majorităţii maşinilor clasice s-a întâmplat în urma participării la anumite curse sau chiar din cauza fenomenelor naturii. Dacă vreţi să ştiţi ce modele au avut parte de aşa ceva, nu vă rămâne decât să urmăriţi imaginile din galeria multimedia.

VEZI AICI TOP 10 MAŞINI CLASICE DISTRUSE!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.