Top 10 maşini preferate de femei în SUA

Ce iţi vine în minte când te gândeşti la "maşini pentru femei"? Mazda MX-5? Nissan Micra? Vezi mai departe ce maşini sunt preferate de reprezentantele sexului frumos.

Top 10 maşini preferate de femei în SUA Top 10 maşini preferate de femei în SUA

Pe primul loc se afla Volvo S40, 57,9% dintre clienţi fiind femei, un model la care nu te gândeşti că ar putea apărea în acest top. Se pare că reprezentantele sexului frumos se gândesc foarte mult la sigurantă când vor să îşi achiziţioneze o maşină.

Locul doi este ocupat de Nissan Rogue (56,9%), SUV-ul nefiind comercializat in România, urmat pe locul trei de VW Eos (56,4).

Pe poziţia a patra gasim modelul la care toţi ne-am gândit că ar deschide topul, Volswagen New Beetle (56,4%) . Vechiul model a ocupat anul trecut prima poziţie, dar se pare că restilizarea de care a avut parte între timp "a prins" şi la baieţi.

Pe locul cinci gasim încă un model ce nu se comercializează la noi, Toyota Matrix.

Vezi continuarea topului mai jos.

Top 10 maşini preferate de femei:

  1. Volvo S40 - 57.9%
  2. Nissan Rogue - 56.9%
  3. Volkswagen Eos - 56.4%
  4. Volkswagen New Beetle - 54.6
  5. Toyota Matrix - 54.1%
  6. Hyundai Tucson (ix35)- 54%
  7. Honda CR-V - 53.4%
  8. Toyota RAV4 - 54%
  9. Nissan Juke - 52.7% (tie)
  10. Jeep Compass - 52.7%
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.