TOP 10: Vezi cele mai şocante campanii anti-accidente rutiere

Urmăreşte 10 reclame care te vor face să te gândeşti de două ori înainte de a te crede regele şoselelor.

Cu toţii am fost tentaţi la un moment dat să ne considerăm şoferi absoluţi sau să neglijăm regulile de bază în trafic. Poate să funcţioneze o dată sau chiar ani la rând, dar consecinţele unei astfel de atitudini ne pot lovi atunci când ne aşteptăm mai puţin.

Dacă eşti genul care nu ezită să se urce la volan băut sau dacă mai trimiţi câte un sms de la volan, ai face bine să urmăreşti reclamele de mai jos, pe care le-am grupat într-un top 10 al groazei. Iar acest lucru, nu din cauza accidentelor pe care le conţin filmuleţele în sine, ci pentru că astfel de tragedii ni se pot întâmpla tuturor.

VEZI MAI MULTE ÎN GALERIA VIDEO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.