Top 100 britanic - cele mai urâte maşini

La coada clasamentului în top 100, se regăsesc multe maşini cu care românii chiar se mândresc, dovadă că gusturile britanicilor se diferenţiază simţitor de preferinţele clasei superioare româneşti.

Top 100 britanic - cele mai urâte maşini Top 100 britanic - cele mai urâte maşini

În acest parte superioară a clasamentul se regăsesc mai multe rarităţi precum Austin Healy sau Honda Insight, precum şi modele destul de frecvente Volkswagen Touareg sau BMW Seria 7. De asemenea, Rolls Royce demonstrează cu modelul Camarague că şi dacă reprezinţi un constructor exclusivist poţi să eşuezi lamentabil în ale designului.

Locurile 100 - 91
Locul 100 Austin Healey Sprite Mk1
Locul 99
Subaru B9 Tribeca
Locul 98 BMW Seria7
Locul 97 Bristol Blenheim
Locul 96 Honda Insight
Locul 95 Fiat Doblo
Locul 94 Porsche Boxster
Locul 93 Volkswagen Touareg
Locul 92 Rolls Royce Camargue
Locul 91 Mercedes Clasa R

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.