TOP 3: cele mai ciudate maşini ale fotbaliştilor din Premier League

Fotbaliştii din Premier League sunt vedete de calibru, deci trebuie să se comporte ca atare. Ceea ce, în unele cazuri, înseamnă să epateze. Iată în continuare în ce maşini se afişează câţiva dintre cei mai nonconformişti fotbalişti din Premier League.

TOP 3: cele mai ciudate maşini ale fotbaliştilor din Premier League TOP 3: cele mai ciudate maşini ale fotbaliştilor din Premier League

Fundaşul francez William Gallas, actualmente la clubul englez Tottenham Hotspur, şi-a achiziţionat pe vremea când activa la Arsenal FC un model Mercedes-Benz SLR. Dar nu unul obişnuit, ci o maşină îmbrăcată în folie cromată. Asta în timp ce numărul de înmatriculare amintea imediat de termenul ”fancy” (”excentric” în engleză).

William Gallas a cheltuit 350.000 de lire sterline (circa 425.000 de euro) pe maşina asta

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.