Top 5 accidente terifiante din motorsport

Promotor vă prezintă cinci accidente teribile petrecute în motorsport. Chiar dacă securitatea piloţilor a ajuns la standarde foarte înalte, aceştia sunt tot timpul la un pas de un eveniment nedorit.

Soarta poate fi foarte crudă în ciuda elementelor de siguranţă care s-au impus în lumea motorsportului. Promotor vă prezintă cinci clipuri în care doar norocul chior a salvat viaţa celor aflaţi în spatele volanului. Cel mai grav este accidentul lui Felipe Massa din Marele Premiu al Ungariei din 2009.

VEZI TOP 5 ACCIDENTE AICI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.