TOP 5 maşini premium pentru samsari

Clientul român are o atracţie pentru maşinile premium...

TOP 5 maşini premium pentru samsari TOP 5 maşini premium pentru samsari

Clientul român are o atracţie pentru maşinile premium. Dacă nu îşi permite una nouă dă o fugă în Germania şi îşi cumpără de acolo una la mâna a doua. Dacă nu are cum să meargă acolo, apelează la cei care aduc maşini din străinătate. Şi aşa ajung pe mâna samsarilor. Site-ul inspectorauto.ro, acest câine de pază care ne protejează de ţepe, a făcut un top cu maşini premium ideale pentru samsari. Vorbim, bineînţeles, de Audi, BMW şi Mercedes, care arată foarte bine, cu nişte kilometraje „respectabile”, dar o vechime mică. 

1. Audi A6 3.0 TDI cu 412.595 km la bord de vânzare pentru 16.850 euro. Ajuns pe piaţa noastră maşina scapă de 200.000 km şi capătă o etichetă pe care scrie 22.000 euro.    

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.