Top Gear are clasamentul celor mai slabe maşini. Nissan GT-R e printre ele

Topul maşinilor preferate de Jeremy Clarkson a stârnit mult interes printre cititori...

Top Gear are clasamentul celor mai slabe maşini. Nissan GT-R e printre ele Top Gear are clasamentul celor mai slabe maşini. Nissan GT-R e printre ele

 


Topul maşinilor preferate de Jeremy Clarkson a stârnit mult interes printre cititori, aşa că Sunday Times a mai publicat o listă, dar de data aceasta este vorba de cele mai ”groaznice” autoturisme pe care le-a condus fosta vedetă Top Gear. 

Clarkson spune că dispreţuieşe maşinile plictisitoare şi ”lipsite de imaginaţie”. Are dureri de inimă când se află într-o maşină care merge, se opreşte şi nu face nimic altceva.

El crede că maşinile ar trebui să fie mult mai mult decât nişte dispozitive de transport, iar în cazul în o anumită companie auto nu reuşeşte să evolueze, în cele din urmă aceasta va dispărea.

Iată top 5 maşini care l-au nemulţumit pe celebrul prezentator. 

GALERIE FOTO

1. Nissan GT-R Track Edition

2. Infiniti Q30 Premium Tech

3. Skoda Superb SE L Executive4. BMW X1 xDrive25d

5. Volkswagen Scirocco 2.0 TDI

6. Vauxhall Astra SRi NAV

7. Zenos E10 S

8. Renault Kadjar dCi 130

9. Seat Leon X-Perience SE Technology

10. Hyundai i800


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.