Top Gear Christmas Special, primul trailer cu aventura din Patagonia

Cei de la Top Gear au fost nevoiţi să fugă din Argentina, însă nu au renunţat să finalizeze totuşi aventura lor în Patagonia, iar trailerul de prezentare ne dă încredere că avem ce vedea de Crăciun.

Top Gear Christmas Special, primul trailer cu aventura din Patagonia Top Gear Christmas Special, primul trailer cu aventura din Patagonia

După problemele avute în Argentina din cauza unui număr de înmatriculare care a inflamat puternic spiritele localnicilor şi a determinat echipa Top Gear să fugă, pur şi simplu, din această ţară, iată că britanicii nu se lasă uşor: vor prezenta întreg episodul de Crăciun cu aventura lor din Patagonia.

O aventură în care, evident, şi-au ales nu doar numărul de înmatriculare greşit, ci şi maşinile greşite, cel puţin judecând după obstacolele care le stau în cale. Filmul original va fi difuzat pe 27 decembrie, aşa că ne vom putea delecta cu nebunii de Clarkson, Hammond şi May fix între două sarmale şi ce a mai rămas din piftie. Se anunţă un episod pe cinste!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.