Top Gear - sezonul 22, prezentat cu figurine LEGO

Sezonul 22 din Top Gear începe pe 25 ianuarie, iar producătorii ne pregătesc deja sufleteşte printr-o serie de clipuri de promovare. Cel mai interesant dintre ele este cel în care prezentatorii sunt înlocuiţi de figurine LEGO...

Top Gear - sezonul 22, prezentat cu figurine LEGO Top Gear - sezonul 22, prezentat cu figurine LEGO

Sezonul 22 din Top Gear începe pe 25 ianuarie, iar dacă este să judecăm după cele întâmplate în cele două episoade speciale difuzate în perioada Crăciunului, când trioul nebun alcătuit din Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond a traversat Patagonia pe cele mai distruse drumuri pe care le puteau găsi, toate sunt bune sub soare - ne putem aştepta la aceleaşi glume de copii de 10 ani, la aceleaşi derapaje spectaculoase, la aceleaşi încercări demente cu care am fost deja obişnuiţi.

Primul episod va include prezentarea noului Lamborghini Huracan, dar şi o cursă nebună prin Sankt Petersburg, însă deocamdată producătorii s-au gândit că ar fi o idee bună să pună în scenă teaserul pentru noul sezon cu... figurine LEGO. Ce-a ieşit e o nebunie în bunul stil Top Gear!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.