Top Vehicule extraterestre

Există câteva vehicule care ies din tiparele obişnuite ale unei maşini. Ele sunt vehiculele spaţiale care pot fi conduse pe Lună, pe Marte... Care credeţi că este cel mai apreciat model?

Top Vehicule extraterestre Top Vehicule extraterestre

Un ATV spaţial? Sau mai bine zis o bicicletă pe patru roţi...Acesta este modelul câştigător. Un top realizat de mai multe site-uri prezintă cele mai reuşite vehicule proiectate să circule prin spaţiu. Fie că au 3, 4, 6 sau mai multe roţi vehiculele sunt în general proiectate pentru a fi înainte de toate nişte capsule în care viaţa este posibilă chiar şi pe Lună, sau Marte, în funcţie de unde aţi prefera o vacanţă mai exotică. Însă după cum putem observa gama este variată, de la atv, coupe, chiar şi cabrio, la autobuze lunare. În orice caz un costum de cosmonaut probabil că face parte din pachetul standard la modelele descoperite. 

"ATV-ul", cel mai votat model de către useri, se numeşte Vehiculul Lunar Apollo şi are două locuri. Oare s-au plimbat mulţi cu aşa ceva de s-a ajuns la concluzia asta?

 

Locul 21 Vehiculul Marţian Chinezesc
Locul 20 Orion, cilindrul lunar
Locul 19 ExoMars
Locul 18 Vehicul lunar pe trei roţi
Locul 17 JPL (poate vă aminteşte de cineva)
Locul 16 JPL Rocky
Locul 15 Vehicule lunare pentru telescopul lunar
Locul 14 JPL Robotics Gofor, 1992
Locul 13 Morphlab, laboratorul lunar
Locul 12 Lockheed Corporation, Elms Rover, 1971
Locul 11 Concept Vierme Lunar

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.