TOP vitezomani în MINIVACANŢA de 1 Decembrie

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, poliţiştii au depistat ...

TOP vitezomani în MINIVACANŢA de 1 Decembrie TOP vitezomani în MINIVACANŢA de 1 Decembrie

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, poliţiştii au depistat 28 de şoferi care circulau cu viteze excesive pe autostrăzi, cea mai ridicată fiind de 218 km/h, pe Autostrada 3.

"Pe autostrada 1, 15 şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 şi 197 km/h, pe autostrada A2, a fost depistat un şofer care circula cu viteza de 192 km/h, iar pe autostrada A3, au fost depistaţi 12 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 183 şi 218 km/h. Viteza maximă a fost înregistrată la data de 28 noiembrie, când poliţiştii care acţionau pe A3 au depistat o femeie, de 29 de ani, din Zalău, conducând cu viteza de 218 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile", transmite Poliţia Română.

Viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h, iar limita maximă se poate modifica pentru motive legate de siguranţa rutieră, atunci când se circulă în condiţii meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere, reamintesc poliţiştii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.