TopGear intră la apă: James, Jeremy, Richard şi Stig în miniatură

Nu vă îngrijoraţi, cei trei prezentatori carismatici nu au ajuns în Ţara Liliputanilor. Ei au primit doar versiuni în miniatură, fabricate în Rusia şi puse la vânzare pe internet.

TopGear intră la apă: James, Jeremy, Richard şi Stig în miniatură TopGear intră la apă: James, Jeremy, Richard şi Stig în miniatură

Dacă vă place atât de mult de echipa TopGear încât aţi vrea să-i luaţi acasă pe componenţi, aflaţi că acum puteţi face asta. Pentru că ruşii de la Scale Figures au realizat un set în ediţie limitată, care îi înfăţişează pe prezentatori şi pe pilotul de serviciu al emisiunii în diverse ipostaze, lângă diverse machete de maşini.

Figurinele care îi imită pe Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond sunt realizate la o scară de 1:18, sunt realizate din răşină şi vor fi disponibile începând cu data de 31 octombrie. Pre-comenzile au fost deja deschise, şi se pot face pe site-ul mdiecast.com, pentru suma de 500 de dolari.

Din păcate, figurinele care îl înfăţişează pe Stig nu mai sunt disponibile, acestea fiind puse la vânzare în urmă cu câteva luni.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.