Topul celor mai tari maşini ale rapperilor americani

Odată cu statutul de rapper de succes intervine şi dorinţa de a avea cele mai tari şi cele mai frumoase maşini ale momentului. Snoop Dogg este cunoscut pentru colecţia impresionantă de maşini de epocă, la fel şi Puff Daddy, iar restul merg pe cele mai recente lansări Lamborghini sau Bugatti.

Topul celor mai tari maşini ale rapperilor americani Topul celor mai tari maşini ale rapperilor americani

Rapperii nu se ţin departe de viteză şi frumuseţe şi merg mai mult spre maşinile europene de la Ferrari, la Lamorghini, Mercedes-Benz sau Bentley. Puţini sunt cei care îşi îndreaptă atenţia spre clasicele americane, dar nu lipseşte un Hummer sau un Ford, cum e cazul lui Nelly, care deţine un Ford Flex şi un Mustang.

Wiz Khalifa e un alt amator de maşini sport americane - Pontiac Bonneville, Dodge Challenger, 1968 Chevrolet Camaro SS sunt incluse în colecţia sa, deşi nu s-ar spune că e atât de pasionat de maşini.

T.I. s-a îndrăgostit de Bentley şi l-a inclus până şi în versurile pieselor sale, iar în garaj ţine o colectie de Dodge Challenger, Mercedes-Benz SLR, Bentley Mulsanne şi Ferrari 599 GTB.

Citeşte mai departe pe Urban.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.