Tot ce trebuie să ştiţi despre fiabilitate in noua revista ProMotor nr.104!

Noul număr al revistei ProMotor v-a pregătit un material amplu care vă va face să inţelegeţi mai bine ce inseamnă fiabilitatea. Pe lângă acesta, vă mai aşteaptă şi două teste in exclusivitate, dar şi un mega-comparativ cu 7 maşini din clasa mică.

Tot ce trebuie să ştiţi despre fiabilitate in noua revista ProMotor nr.104! Tot ce trebuie să ştiţi despre fiabilitate in noua revista ProMotor nr.104!

COVER STORY – Totul despre fiabilitate

Noul număr al revistei ProMotor te pune la curent cu ce inseamnă fiabilitatea.

MEGA-COMPARATIV – 7 maşini de clasă mică

Am adunat 7 modele din clasa mică intr-un mega-comparativ care va scoate la iveală calităţile fiecăruia. Care e mai tehnologizat, mai spaţios sau mai uşor de condus, sunt intrebări ale căror răspuns le veţi afla in numărul 104 al revistei ProMotor.

SPECIAL – Istorie. Lancia, amore mio!

De data aceasta vă atragem atenţia cu un material despre istoria unei marci, care este in stare să trezească pasiuni incredibile, chiar şi la decenii după ce s-a retras din lumea raliurilor: Lancia. 

TEST EXCLUSIV – BMW Seria 4

Tudor Rus a fost la Lisabona pentru a testa in exclusivitate noul BMW Seria 4. Senzaţiile pe care le-a trăit la volanul noului coupe bavarez sunt descrise in paginile noii reviste de septembrie ProMotor. 

TEST EXCLUSIV – Porsche Panamera S E-Hybrid facelift

Faceliftul lui Panamera l-a adus pe redactorul şef, Adrian Mihălţianu, la poalele Alpilor pentru a testa cea mai economică versiune a limuzinei germane din Stuttgart: Panamera S E-Hybrid.

EXCLUSIV – 24H Le Mans. In direct

Am dedicat un material plin evenimentului 24H Le Mans - o sărbătoare a pasionaţilor de motorsport care are loc in fiecare an in oraşul Le Mans, din Franţa, şi unde ProMotor a fost acolo.

 

Iar asta nu e tot, dar vă lăsăm pe voi să descoperiţi şi alte subiecte interesante răsfoind noul număr al revistei Promotor.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.