Tot ce trebuie să ştiţi despre fiabilitate in noua revista ProMotor nr.104!

Autor: Dan Vache 03 sept. 2013 Știri auto

COVER STORY – Totul despre fiabilitate

Noul număr al revistei ProMotor te pune la curent cu ce inseamnă fiabilitatea.

MEGA-COMPARATIV – 7 maşini de clasă mică

Am adunat 7 modele din clasa mică intr-un mega-comparativ care va scoate la iveală calităţile fiecăruia. Care e mai tehnologizat, mai spaţios sau mai uşor de condus, sunt intrebări ale căror răspuns le veţi afla in numărul 104 al revistei ProMotor.

SPECIAL – Istorie. Lancia, amore mio!

De data aceasta vă atragem atenţia cu un material despre istoria unei marci, care este in stare să trezească pasiuni incredibile, chiar şi la decenii după ce s-a retras din lumea raliurilor: Lancia. 

TEST EXCLUSIV – BMW Seria 4

Tudor Rus a fost la Lisabona pentru a testa in exclusivitate noul BMW Seria 4. Senzaţiile pe care le-a trăit la volanul noului coupe bavarez sunt descrise in paginile noii reviste de septembrie ProMotor. 

TEST EXCLUSIV – Porsche Panamera S E-Hybrid facelift

Faceliftul lui Panamera l-a adus pe redactorul şef, Adrian Mihălţianu, la poalele Alpilor pentru a testa cea mai economică versiune a limuzinei germane din Stuttgart: Panamera S E-Hybrid.

EXCLUSIV – 24H Le Mans. In direct

Am dedicat un material plin evenimentului 24H Le Mans – o sărbătoare a pasionaţilor de motorsport care are loc in fiecare an in oraşul Le Mans, din Franţa, şi unde ProMotor a fost acolo.

 

Iar asta nu e tot, dar vă lăsăm pe voi să descoperiţi şi alte subiecte interesante răsfoind noul număr al revistei Promotor.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide