Totul despre noul MINI Cabriolet 2016 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2015 Știri auto

Noua generaţie MINI Cabriolet va fi lansată anul viitor. Dimensiunile au fost puţin mărite pentru un plus de confort şi ergonomie, însă asta înseamna maxim 1 cm în lungime şi vreo jumătate în lăţime, deci nu vă gândiţi că o să vă bagaţi schiurile în el.

Lansare pe piaţă a noului MINI Cabriolet este pregătită pentru anul viitor, cu trei variante de motorizare (consum mixt: 6,0-3,8 l/100 km; emisii CO2: 139-100 g/km): motor pe benzină, cu trei cilindri, care dezvoltă 100 kW/136 CP la MINI Cooper Cabriolet, motor pe benzină, cu patru cilindri, care oferă 141 kW/192 CP la MINI Cooper S Cabriolet, motor diesel cu trei cilindri care dezvoltă 85 kW/116 CP la MINI Cooper D Cabriolet.

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Răspunsul oficial al Volkswagen, după zvonurile că încă un motor este afectat de scandalul Dieselgate

Transferul puterii se face către roţile faţă cu o transmisie manuală cu şase trepte, aceasta fiind disponibilă pentru varianta standard. Opţional, pentru toate modelele, este oferită o transmisie Steptronic cu şase trepte ca opţiune. Transmisia sport Steptronic cu şase trepte, cu clapete pe volan, este disponibilă pentru MINI Cooper S Cabriolet.

Printre alte dotări, avem faruri-stopuri-semnalizatoare cu lumini LED, MINI Head-Up Display,  Parking Assistant, Driving Assistant cu tempomat activ bazat pe cameră video, avertizare de coliziune şi de pietoni cu funcţie de frânare iniţială; asistent pentru faza lungă; detectare a indicatoarelor rutiere pentru limitare de viteză şi depăşire interzisă; cameră pentru mers înapoi.

Ce salarii au poliţiştii din România. Cel mai bine plătit poliţist are un salariu mai mare decât preşedintele ţării

Mercedes E-Class 2016 – GALERIE FOTO şi detalii despre cel mai de succes model Mercedes

Opel Astra K, primele imagini şi informaţii oficiale cu noua generaţie de Astra. Preţ de la 15.600 euro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide