Totul despre noul SUV compact Skoda Karoq. Preţuri şi GALERIE FOTO

După parada pe care a făcut-o la Salonul Auto de la Frankfurt, Skoda se pregăteşte ...

Totul despre noul SUV compact Skoda Karoq. Preţuri şi GALERIE FOTO Totul despre noul SUV compact Skoda Karoq. Preţuri şi GALERIE FOTO

După parada pe care a făcut-o la Salonul Auto de la Frankfurt, Skoda se pregăteşte acum să lanseze noul Karoq pe diverse pieţe, inclusiv în Regatul Unit, unde va intra la vânzare pe 3 octombrie.

Preţurile încep de la 20,865 de LIRE (23,533 de EURO) pentru modelul de bază, versiune dotată cu motorul pe benzină TSI de 1.0 litri, „căsătorit” cu o cutie de viteze manuală. Puterea este evaluată la 113 cai.

Poze cu noul Skoda Karoq

Echipamentul standard include jante din aliaj de 17 inch, geamuri fumurii, faruri LED, senzori de parcare spate, sistem de climatizare cu două zone, radio DAB, Bluetooth, oglinzi exterioare electrice şi încălzite, sistemul de detectare a stării de oboseală, asistenţă faţă şi monitor pietonal. 

Următorul nivel de echipare aduce noul Karoq la 23.165 de lire sterline (26,127 de EURO), adaugand la dotări jante de 18 inci, faruri LED full cu sistem de lumina frontala adaptabila, camera de mers inapoi, pornire fără cheie, start / stop, ecran cu touch screen de 8 inci, sistem sat-nav, scaune faţă încălzite, tapiţerie Alcanara şi computer de bord multifuncţional.

Skoda Karoq în cea mai bună versiune a sa se ridică la 27.110 de lire sterline (30,577 de EURO). Această versiune este dotată cu jante din aliaj de 19 inch, vopsea metalizată, trapă panoramică, afişaj de 9,2 inch, sistem de control prin gesturi, lumină ambientală cu LED-uri, Lane Assist, senzori de dete ctare a punctului mort şi recunoaşterea semnelor de circulaţie.

Clienţii pot alege între patru opţiuni de motore - două benzină şi două unităţi diesel care fac între 113 CP şi 148 CP. Toate modelele pot fi dotate cu o transmisie automată cu dublă ambreiaj DSG cu 7 trepte, în timp ce transmisia pe patru roţi este rezervată celui mai puternic motor diesel - 2.0 TDI cu 148 CP.

Skoda va începe livrarea primelor unităţi ale Karoq la jumătatea lunii ianuarie.

Sursă: Carscoops.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.